by

Saya maafkan pengasas produk itu

News Sources:

KUALA LUMPUR – Pelakon Jue Aziz tampil menjelaskan sebuah video tular tentang seorang usahawan wanita yang juga pengasas produk yang disangka dirinya.

Jue yang bersikap positif berkata, dia memaafkan wanita tersebut dan menganggap apa yang berlaku sekadar gurauan.

“I tak marah pun, I maafkan that girl yang cuba nak menyamar sebagai I. Staff dia nak gurau-gurau dan anggap dia macam Jue Aziz.

It’s okey kalau ada sesiapa yang minat kat I ke, cuba tiru gaya I ke, dialu-alukan lepas ni,” jelasnya secara langsung di Instagram miliknya.

Jue menamabah, dia sememangnya tidak kisah jika perkara yang dilakukan itu ke arah kebaikan dan dirinya sangat bersetuju.

Bagaimanapun, pelakon itu menegaskan, sekiranya ia bukan ke arah kebaikan ia perlu dielakkan.

Staff dia tu anggap dia macam I, tapi suara tu I don’t think so. Mungkin dia cuba buat hujung-hujung suara serak-serak.

“Jelas kat sini thank you that girl dan staff-staff dia jugak, cuba nak berlakon seperti I dalam keadaan yang terjaga,” ujarnya. – MalaysiaGazette



Source link

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

News Feed